BJJ

Brazilian Ju jitsu (prescurtat BJJ) este o artă marțială, un stil de luptă și o metodă de autoapărare specializată în special la sol.

De-a lungul anilor, BJJ a evoluat foarte mult, devenind astăzi o artă de luptă lipsită de conceptul caracteristic artelor marțiale tradiționale și care poate fi practicată de aproape oricine, oferind beneficii psihofizice enorme.
Disciplina învață că o persoană mai mică și mai slabă se poate apăra cu succes împotriva unui atacator mai mare și mai puternic, ducând lupta la sol. Se utilizează tehnici adecvate, cum ar fi strangulări, strângeri și compresii musculare.

Strategia câștigătoare în bjj este tocmai aceea de a transfera lupta la sol, unde orice diferență de greutate dintre cei doi concurenți contează mult mai puțin decât într-o luptă în picioare.

În plus, antrenamentul de jiu-jitsu brazilian este un formidabil test de forță și inteligență, marcat de respect pentru adversar și o provocare pentru sine.
Potrivit pentru bărbați, femei și copii, atleți și sportivi amatori, jiu-jitsu vă va da putere și mai multă încredere în abilitățile dumneavoastră.
Jiu-jitsu brazilian este o artă marțială extrem de versatilă și funcțională.